Adli Bilimlere Davet..

Adli Bilimlere Davet..

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri Türkiye Adli ve Klinik Toksikoloji Derneği (AKTOD) ve Uluslararası Klinik ve Adli Toksikologlar Birliği (International Alliance of Clinical and Forensic Toxicologists, IACFT) adına 31 Mart 2022 - 01 Nisan 2022 tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adli Bilimler Bölümünde düzenlenecek olan Adli Bilimler Sempozyumu & IACFT Türkçe Konuşan Halklar Günü toplantısına katılmaya davet ediyoruz. Toplantımız MÖ 3 bin yıllarına ait yerleşim izlerinin ortaya çıktığı, dünyanın ilk ticaret borsasının kurulduğu Aizanoi Antik Kenti ile eşleşen ve Osmanlı İmparatorluğu’nun şehzadeler şehri olan Kütahya'da yapılacaktır.

Toplantının ilk gününde yüz yüze olarak "Adli Bilimler Sempozyumu" gerçekleştirilecektir. Adli bilimlerin fen, sağlık ve sosyal bilimler ile ilgili birçok alanı bütünleştirilerek, sempozyum süresince aktarılan bilgilerin, adli olayların çözümünde güncel yaklaşımlarının sahada kullanılabilmesine önemli ölçüde katkı sağlanması hedeflenmektedir. Toplantı kapsamında adli bilimler alanında 4 uzman hocamızın sunacağı konferans yer alacaktır. Sempozyumda öğleden sonra 3 farklı Adli Bilimler alanında workshoplar düzenlenecektir. Sempozyum ve workshop’lara katılım ücretlidir. Sözlü bildiriler sadece IACFT Türkçe Konuşan Halklar Günü toplantısında online olarak yapılacaktır.

Toplantının ikinci günü online olarak yapılacak olan Uluslararası IACFT Türkçe Konuşan Halklar Günü toplantısı klinik ve adli toksikoloji alanında yapılan bilimsel çalışmaların herkes tarafından erişilebilir olmasını sağlayacaktır. IACFT toplantısı ücretsiz olup, toplantıya katılacak kişilerin IACFT’ye üye olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemleri ücretsiz olarak (https://www.iacft.online/become-a-member) link üzerinden gerçekleştirilebilir.

Toplantımız, katılımcılara Kütahya'nın tarihini, kültürünü ve misafirperverliğini deneyimlemelerini sağlayacak bir sosyal programla tamamlanacaktır. Sizleri Kütahya'da hep birlikte hatırlanacak bir toplantıda buluşmaya davet ediyoruz. Detaylı bilgi için web sitemizi (https://adlibilimlersempozyumu.ksbu.edu.tr ) ziyaret edebilirsiniz.

 

Saygılarımızla;

 

Prof. Dr. Serap Annette AKGÜR & Doç.Dr. Nebile DAĞLIOĞLU